logo whisky kluis
BlogReviews
Wouter Smeenge - 16/10/2020
Geen reacties

Tasting GlenAllachie

Vorig jaar zijn wij naar Schotland geweest voor de eerste keer in ons leven, reizen kon toen nog en niemand had gehoord van Corona. Wij hebben daar onze ogen écht uit onze doppen gekeken. Wat een schitterende natuur, de vriendelijke en aardige mensen en de oh zo lekkere whisky’s. Wij hebben meerdere distilleerderijen bezocht in de Speyside regio, een daarvan was de The GlenAllachie. Wij hadden een ochtend vrij gepland om verder op de dag de bezoeken aan de distilleerderijen te doen, maar het kriebelde toch die ochtend. Op dezelfde ochtend heeft de eigenaar van The Gables Whisky B&B, waar wij toen sliepen, een plekje kunnen regelen voor de rondleiding én de tasting natuurlijk. Een prachtige distilleerderij waarbij overal gekeken mocht worden. De sfeer was erg relaxed en gemoedelijk en de tasting toen die tijd beviel ons erg goed.

Op de Instagram van GlanAllachie zagen wij dat ze een online tasting gaan organiseren. Wij doen hieraan mee! Gedurende de tasting gaat de industrielegende en eigenaar van de GlenAllachie distilleerderij je meenemen in het gehele verhaal. Er gaan drie nieuwe Virgin Oak-bottelingen en een Cask Strength van batch 4 geproefd worden, wij kunnen niet wachten. Deze tasting wordt gehouden via de Facebook van GlenAllachie op 12 november 2020 om 19.00 uur Engelse tijd (18.00 uur Nederlandse tijd).

Join us

Voor slechts 15 Pond kun jij óók deze onderstaande whisky’s proeven. En het bijzondere eraan is dat er maar 300 van zijn uitgebracht. Wil jij hier ook bij zijn? Bestel ze HIER!

  • 1x 25 ml GlenAllachie 12 jaar oud Frans eiken
  • 1x 25 ml GlenAllachie 12 jaar oud Spaans eiken
  • 1x 25 ml GlenAllachie 12 jaar oude Chinquapin (US) eiken
  • 1x 25 ml GlenAllachie 10 jaar oude Cask Strength Batch 4
[wd_hustle id='1' type='social_sharing'/]
Deze site bevat affiliate links naar producten. We kunnen een commissie ontvangen voor aankopen die via deze links worden gedaan. Dit heeft echter geen invloed op onze beoordelingen en vergelijkingen. We raden alleen producten aan die we hebben beoordeeld om jouw te helpen de beste keuzes te maken.
COPYRIGHT © 2020 WHISKYKLUIS
REALISATIE RAYONMEDIA
magnifiercrossmenu