logo whisky kluis
BlogReviewsEvenementen

Alles wat wij schrijven wordt natuurlijk ook gelezen, dat vinden wij natuurlijk erg fijn en wij zijn altijd erg blij als mensen reageren. Ook als het kritisch is. Wij weten dat we zelf vaak kritisch zijn en over veel dingen een uitgesproken mening hebben. Dus beseffen wij ook dat wat wij schrijven gemakkelijk kritiek uitlokt.

Wil je reageren, dan mag dat dus. Dat kan door een reactie te plaatsen direct onder een artikel. Maar niet elke reactie wordt ook automatisch zichtbaar op de site.

Ik kijk daarbij onder meer naar de volgende dingen:

  • Is de reactie kort en bondig en relevant voor het betreffende artikel?
  • Voegt de reactie iets toe dat ook voor andere lezers interessant, leerzaam of op een andere manier nuttig is?
  • Worden eventuele kritiek en geponeerde stellingen onderbouwd met argumenten?
  • Bevat de reactie geen herhaling van dingen die door dezelfde persoon al vaker gezegd zijn in eerdere reacties?
  • Worden er in de reactie geen fatsoensnormen overschreden?

Dit is geen uitputtende lijst van criteria. Wij behouden ons het recht voor om elke reactie zonder opgaaf van redenen te verwijderen. Deze site is de plek waarop wij onze eigen mening uiten. Kritiek is welkom, maar wij willen voorkomen dat kritiek van anderen onze eigen mening als het ware laat ondersneeuwen of dat onze site bij wijze van spreken gekaapt wordt door anderen voor het uiten van hun mening.

Deze site bevat affiliate links naar producten. We kunnen een commissie ontvangen voor aankopen die via deze links worden gedaan. Dit heeft echter geen invloed op onze beoordelingen en vergelijkingen. We raden alleen producten aan die we hebben beoordeeld om jouw te helpen de beste keuzes te maken.
COPYRIGHT © 2020 WHISKYKLUIS
REALISATIE RAYONMEDIA
magnifiercrossmenu